logo

"Bradley en de jongens waren professioneel..."

06 12345678

Momenteel beschikbaar.

Reviews

Ervaring van onze klanten

De tevredenheid van onze klanten is te blijken uit de positieve recensies dat ze over ons delen.

Joris Odekerken

★★★★★

Storing gehad in de avond. Ze zijn snel gekomen en probleem is ook redelijk snel verholpen. Heb er sindsdien geen last meer van gehad.

 

Frank Bel

★★★★★

Na een paar belletjes op de site van Elektricien Willems terecht gekomen. De beste prijs gekregen van Elektricien Willems. Ben ook zeer tevreden over de afhandeling van de klus.

 

Lotte van Haagen

★★★★★

Ik wilde mijn groepenkast vervangen. Ze hebben netjes aangegeven dat het nog in hele goede staat was. Ze hebben aangegeven om het uit te breiden. Dit heb ik toen ook laten doen. Eerlijke & nette elektricien!

 

The Dutch RE

★★★★★
De elektricien van jullie stond al binnen een uur bij mij op de stoep en hanteert eerlijke prijzen. Dit is nu de tweede keer dat ik elektra door jullie laat aanleggen in een van mijn huurwoningen. Dit zijn toppers die je gewoon in je netwerk moet hebben!! Thanks en hopelijk tot snel 😉

 

Fabian

★★★★★

Geweldige klantenservice! Ik dacht dat ik heel wat informatie moest doorgeven om de afspraak te plannen, maar dat was gelukkig niet nodig. De vriendelijke jongen aan de telefoon vertelde me dat de elektromonteur eerst langs moest komen om een goed offerte op maat te geven. Eenmaal aangekomen heb ik uitgelegd wat ik graag wilde en de elektricien heeft dit binnen enkele uren voor mij kunnen regelen. De elektromonteur (Bradley) heeft me gevraagd om een review te plaatsen.. dus bij deze! Keihard verdiend.

 

Faamilie van J.

★★★★★

Wij hebben nieuw verlichting laten plaatsen in onze gehele woning, natuurlijk eerst zelf geprobeerd, maar dat bleek toch echt een lastige klus! Via internet zitten zoeken naar een betrouwbare elektricien en zo hier terecht gekomen. Geen moment spijt van gehad. 

 

Carlijn

★★★★★

Wij hebben een woning gekocht en wilde graag de elektrische stopcontacten verplaatst hebben in de slaapkamer. Ik wist niet hoe dit gedaan moest worden en de elektricien legde me haarfijn uit wat hij aan het doen was tijdens de klus. Bovendien heeft de elektricien professioneel apparatuur bij zich waardoor hij snel klaar was.

 

Leo & Co. Fruitverwerking

★★★★★

Gebeld en aangegeven dat het een spoedgeval was (het was ‘s nachts om 01:00). De elektricien kon alsnog direct komen en heeft de storing voor mij weten op te lossen, het bedrijfsproces binnen het magazijn van ons bedrijf loopt weer vlot. Ben jullie dankbaar en zal jullie weer bellen als er een storing plaats vind.

 

Felipé Arentsen

★★★★★

Ik heb ze ingeschakeld om een laadstation te installeren voor mijn elektrische auto. Afspraak maken was erg gemakkelijk. Terugkoppeling was snel en vriendelijk. De werkzaamheden zijn ook van kwaliteit. Professioneel manier van zaken!

 

 

 

Lisanne Stiekema

★★★★★

In de ochtend gebeld en in de middag stonden ze al bij mij voor de deur. Kopje koffie aangeboden en de elektricien ging direct aan de slag met het plaatsen van nieuwe groepen. Het resultaat: Het stroom in onze woning valt niet meer uit als wij de oven aanzetten.

Cor Berkhof

★★★★★

Hiervoor is een andere elektricien gekomen en die heeft lopen knoeien. De storingen waren niet verholpen en alleen maar erger geworden. Gelukkig is het nu verholpen en dankzij Bradley. Je merkt ook gelijk het verschil van een expert. Had ik jullie maar bij de eerste gevonden!

 

Justin

★★★★★

Bradley en de jongens waren van begin tot eind responsief en professioneel. Het was een genoegen om met hen samen te werken en ik raad ze ten zeerste aan voor alle elektrische behoeften. Ik heb een nieuwe groepenkast verplaatst en aangesloten en zonder aarzeling kwamen ze naar buiten om hem opnieuw aan te sluiten toen hij klaar was. De service was uitzonderlijk en bedankt voor je hoogwaardige afwerking.. kan jullie 100% aanbevelen!!!!